#НИКИГОВОРИ за Музика ;) Stand UP Comedy Show!

Стенд-ъп комедия с Ники Станоев, в която той ще говори за Музиката в неговия съзнателен живот от 80-те до днес. Ще покаже какво му е причинявала Музиката, как му е помагала и пречила за мацките, ще я анализира… ще я изпълнява.

Ще чуем и какво общо има музиката с храната – #НИКИГОВОРИ

Харизматичният актьор Ники Станоев е популярен както от малкият така и от големият екран. Големият му старт в телевизията е в Шоуто на Слави, където той печели конкурса „Народен артист“ и остава в шоуто като част от актьорския състав.

След няколко сезона в шоуто се включва и в сериали като „Домашен арест“ в ролята на малкия и незабележим персонаж – Райчо, но само за един сезон Ники успява да го превърне в любимец на публиката и в основен персонаж в следващите сезони.

Паралелно с телевизионните проекти, Ники участва много български и в няколко холивудски кино продукции. Партнира си пред камера и води диалог със световни звезди като Мел Гибсън, Колин Фарел, Джон Кюсак, Мариса Томей, Хилари Дъф, сър Бен Кингсли, Ед Харис, Долф Лундгрен и други.

В последните две години Ники успява да сбъдне една своя мечта и да създаде свое собствено стендъп комеди шоу #НИКИГОВОРИ за Музика!

Шоуто се радва на голям интерес както в столицата така и в цялата страна. След успешните летни турнета през 2017 и 2018 Ники е решен да продължава да създава още такива комедийни шоу програми, защото хората имат нужда именно от това – от чистия искрен и непринуден смях. Ще можете да му се насладите и в Бургас по време на Street Food & Art Festival.

Освен Стендъп комеди шоуто, Ники Станоев може да видите и сатиричния танцов спектакъл с балет Арабеск наречен ‘‘The Bingo Project„.

https://www.facebook.com/StreetFoodAndArtFestival/videos/2114783658648258/